Tisztavízzel.hu - Víztisztító, vízlágyító, lúgos víz készítő, RO fordított ozmózis, ásványvíz készítő, szűrő, szűrőház, levegő tisztító
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1
· Legújabb tag: Admin
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Termékeink

Termékeinkről fotókat, árakat, további információkat WEBÁRUHÁZUNK oldalain találhatnak.

Szűrők és szűrőházak

Hálózati víz csőrendszerébe építhető, hideg- és melegvizes szűrőházak, melyek akár sorba is köthetőek. Az alkalmazott szűrőbetéttől függően 1 és 100 mikron közötti méret feletti nagyságú, a vízzel érkező szennyeződéseket szűrik ki.
Speciális betétekkel vízlágyításra, nitrát-, vas-, mangán- és arzénmentesítésre is használhatóak. Sótlan vizet előállító kevertágyas betét is kapható. A betétek egy része regenerálható kivitelű, azaz többször felhasználhatóak.
Egyes szűrőházak műszerek beépítéséhez is alkalmasak.Asztali és konyhapulti szűrők

Ha nem akarunk vagy nem tudunk a vízcsövekhez hozzányúlni, a tiszta ivóvíz érdekében asztali, cserélhető szűrővel ellátott, a hűtő ajtajában tárolható méretű kancsókat, mosogatócsapra köthető duál szűrős víztisztítót is alkalmazhatunk ami elfér a mosogató mellett, a pulton.
A mosogatószekrénybe is elhelyezhetőek különféle szűrősorok, melyek egyéni igények szerint állíthatóak össze. Ennek csak annyi feltétele van, hogy a mosogatószekrényben alul legyen a víz- és csatornabekötés.Háztartási ásványvíz készítők

Többfokozatú szűréssel, majd japán vagy USA gyártású ozmózismembránok segítségével, fordított ozmózisos (reverse osmosis - RO) elven a vízből akár a vírusokat, baktériumokat is kiszedő, majd ásványianyag patronnal a vizet gyakorlatilag a boltokban kapható, szénsavmentes ásványvízzel egyenértékű, tiszta vízzé alakító berendezéseink az Ön otthonában 10-14 Ft/liter önköltséggel működnek. Nem kell cipelnie az "ásványvizet" és nem kell a kiürült műanyag palackokkal sem törődnie, ha RO berendezést szerel mosogatója alá, vagy más alkalmas helyre.Lúgos víz készítők

Az ionizált lúgos víz egy tökéletesen tiszta oxigénben dús, lúgos pH értékű víz, mely antioxidáns. Segítség a szervezetnek a fáradtsággal, a rossz közérzettel, a levertséggel, az elhízással, túlsúllyal és az olyan betegségekkel, mint a candida, allergia, cukorbetegség, asztma, magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, székrekedés, izületi probléma, rosszindulatú daganatok ellen. Az Ön otthonában állíthat elő lúgos vizet saját berendezésével, mellyel komoly összeget takaríthat meg hosszabb távon a nem olcsón kapható előre palackozott lúgos vizek árával összevetve.Kristályvíz készítés

Kezünkbe került egy könyv a kristályvíz készítésről.
Ebben leírták hogy az ásványokkal, kristályokkal gyógyhatásúvá tett, programozott víz előállításához a lehető legtisztább, egyéb ásványi és vegyianyagokat alacsony koncentrációban tartalmazó vizet célszerű használni.
Mi pedig ilyen víztisztító berendezéseket árusítunk. Ha tiszta vízhez juthat otthonában, és érdekli, hogyan lehet ásványokkal, féldrágakövekkel, kritályokkal gyógyító hatású vizet előállítani, mi megadjuk hozzá az eszközöket!
Jó böngészést kívánunk ásványaink és víztisztítóink között is!Vízautomaták

Beépített fordított ozmózisos vízszűréssel és ásványianyagpatronnal, pohártartóval! Ha ezzel a vízzel kínálja vendégeit, ezt issza, ezt használja kávé, tea készítéséhez, akkor nem kell adót fizetnie a "repikeret" terhére vagy természetbeni juttatásként megvásárolt palackos vagy ballonos vizek után, hiszen a kellemes ízű, klórmentes, nehézfémektől, baktériumoktól és vírusoktól megtisztított tiszta vizet a vezetékes vízből nyeri!

BLUESOFT és egyéb központi vízlágyítók

Alkalmazásukkal az egész lakás vízhasználata kényelmesebbé, tisztábbá, vízkőmentessé válik.
Kevesebb mosóporral és különféle vízlágyító adalékok nélkül ruhái tisztábbak lesznek, megőrzik természetes puhaságukat, színüket. A lágy vízzel történő zuhanyozás kellemesebb érzést nyújt Önnek, haját lágyabbá, rugalmasabbá, bőrét bársonyosabbá és egészségesebbé varázsolja.
Az idő, melyet takarításra fordít, jelentősen lecsökken, mivel elég egyszer áttörölnie fürdőszobája, konyhája felületeit, így több ideje juthat családjára, barátaira. Evőeszközei, poharai, esetleg autója cseppmentesen száradnak.
Lágy vízzel finomabb az étel, zamatosabb a kávé! Egy kiváló tea vagy kávé készítésénél nemcsak a jó minőségű alapanyag, hanem a jó minőségű víz is alapfeltétel. A túlságosan kemény víz tönkreteheti a legfinomabb tea ízét, aromáját is. A lágy víz pedig a közönséges teát is feljavíthatja.Vízkőmentesítők

Előtétként alkalmazhatóak mosógéphez, zuhanyhoz, kazánhoz, boylerhez vagy az egész lakáshoz polifoszfát tartalmú, a vízkövet megkötő vegyszer adagolásával.Mentesítők...

A vizekben, akár a vezetékes vízben is előfordulhat a nem kívánatos vegyianyag tartalom. Berendezéseink között megtalálhatóak a nitrát mentesítők, ammónia mentesítők, arzén mentesítők, vastalanítók, mangán mentesítők, teljes sótalanítók, aktívszén szűrők illetve multimédia kavicsszűrők is.

Fűtés vagy más rendszerek feltöltéséhez alkalmas mobil vízlágyítók is kaphatóak!

Igény esetén ipari kivitelben is!

Homokleválasztó

Jó eszköz, ha kútvizet használ, melyben némi homok is van. Homokleválasztó és előszűrők beépítése után akár vízlágyítót is beköthet, mellyel már tiszta, szűrt, vízkőmentes vízhez jut!

Mérőműszerek

Segítségével Önmaga is tájékozódhat vizeinek pH vagy ORP értékéről, sótartalmáról, keménységi fokáról, egyéb adatairól.