Tisztavízzel.hu - Víztisztító, vízlágyító, lúgos víz készítő, RO fordított ozmózis, ásványvíz készítő, szűrő, szűrőház, levegő tisztító
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1
· Legújabb tag: Admin
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Üdvözöljük honlapunkon!
Köszöntjük a TISZTAVÍZZEL víztisztító, vízlágyító, vízkezelő üzlet és webshop oldalain!


Ajánljuk figyelmükbe újabb webshopunkat is a www.vizklinika.hu oldalon!

www.webaruhaz.tisztavizzel.hu
Webáruházunk megújult, látogasson el oda is!

Csak tiszta vízzel, mert nem mindegy, mit iszik! - www.tisztavizzel.hu

Honlapunk, cégünk, szaküzleteink, viszonteladó partnereink az országban és a webáruház olyan víztisztító, vízlágyító, vízszűrő és vízkezelő berendezések kereskedelmével és beszerelésével foglalkoznak, melyek Önnek tiszta vizet biztosítanak. Szűrt, klórmentes csapvíz, kútvíz megfelelő kezelése alapján finom víz juthat el otthona, irodája csapjaiba.

Személyesen vásárolni budapesti víztisztító üzleteinkben tud, de webáruházunkon keresztül csomagküldéssel is kiszolgáljuk! A nyitvatartást és a címeket megtalálja Elérhetőségeink között és a webshop ÁRUHÁZAK menüjében, térképpel együtt!

Termékeinkről videókat, fotókat, árakat, további információkat WEBÁRUHÁZUNK oldalain, a www.webaruhaz.tisztavizzel.hu linken találhatnak.

Ajánljuk figyelmükbe a webáruház akciós termékek oldalát is!

Újdonságok!

Sajnos a vezetékes víz nem minden esetben felel meg a jogos elvárásoknak. Az elöregedett vezetékrendszer hibái, a csőtörések, esetleg emberi hiba vagy rosszakarat miatt olyan fizikai vagy vegyi szennyeződés is érkezhet a vezetékes vízzel, melynek nem szívesen tesszük ki a drágán megvásárolt kávéfőzőt, vízforralót, mosógépet vagy más eszközeinket és nem utolsósorban egyedi, pótolhatatlan szervezetünket, saját magunkat!

Olyan háztartási és kisközösségi víztisztító, vízkezelő, vízlágyító berendezéseket kínálunk Önnek megfizethető áron, melyek a vezetékes vízből, de akár a kútból nyert vízből is élvezhető, tiszta, fertőzésmentes, nem utolsósorban klórmentes és vízkőmentes, akár ásványi anyagokkal is dúsított, bioenergetizáláson is átesett ivóvizet állítanak elő az Ön otthonában vagy vállalkozásában, munkahelyén!
Ha a vízben nem kívánt anyag van, nitrátmentesítő, vastalanító, ammónia- és mangánmentesítő berendezéseink is vannak, de például a kút vize fertőzött, UV csírátlanító vagy klórozó megoldások is szerepelnek a termékek között.

Nemrég egy könyv is a kezünkbe került. Az ebben olvasottak alapján bővítettük választékunkat egyes gyógyhatású kristályokkal, ásványokkal is. Tiszta víz és gyógyító kövek... nálunk mindkettőt megtalálja, így gyógyhatású, programozott vízzel, kristályvíz ivásával is gyógyíthatja testét, lelkét.

Élő szervezetünk elsavasodása ellen ma már egyre többen igyekeznek tenni. Az étkezési mód megváltoztatása mellett a lúgos kémhatású víz fogyasztása is segíthet ebben. Saját otthonában Ön is előállíthat lúgos vizet, erre többféle lúgosító berendezést is kínálunk. Egyes betegségekben szenvedőknek (pl. rákos betegeknek) is ajánlják a lúgos víz fogyasztását!

Böngéssze oldalainkat, nézze meg a felkerülő videókat, keresse fel webáruházunkat vagy üzletünket személyesen, ahol egyes termékeinket ki is próbálhatja!Megtalál bennünket a Google +1-n és a Facebookon is!